KØB AF TRÆ OG FLIS

Man bruger dækning med flis og bark til beskyttelse af planter og buske. Flislaget er en dekorativ løsning, som er god til bekæmpelse af ukrudt og som beskyttelse mod frostskader. Desuden holder flislaget på fordampningen, der minimerer fordampning, som forhindrer udtørring af planter og blomster. For at få den optimale effekt af dækningen med flis og bark, må jorden ikke indeholde rodukrudt. Desuden skal tykkelsen på flislaget være minimum10 cm.

Flislaget fås i flere farver og typer af træ. Dækning af flis og bark er dermed en god, forskønnende og giftfri løsning til at bekæmpe ukrudt i bede og haver. Hvis man ønsker at spare penge på vedligeholdelse, er dækning med bark og flis en god løsning.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Æ´Hugger

Vi har Specialiseret sig i skov- og naturpleje og har derfor et godt udvalg af de mest avancerede maskiner til brug inden for skov- og naturområdet.

Vi laver også hegnsætning og indhegning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

fb

CVR: 25270940

Kontakt

Fjordsidevej 9, 7660 Bækmarksbro